Facebook tip voor de kleine ondernemer

8 jaar ago  •  By  •  0 Comments

Het is mooi om te zien dat verschillende (kleine) ondernemingen bezig zijn met Facebook. Je hebt als ondernemer al je vrienden, familie, studiegenoten, ex-collega’s en vage bekenden uitgenodigd om je pagina te liken, maar ze “liken” helemaal niks van wat je plaatst. Klopt, en terecht. Al deze mensen gunnen het je van harte dat je een eigen business probeert op te bouwen en willen je daar best in steunen, maar ook zij hebben grenzen. Het draait allemaal om relevantie.

“Verplaats je in de doelgroep en wees relevant”

Wees eerlijk als ondernemer… Ga al je “likers”, waar je zo hard voor hebt gewerkt om ze te krijgen, niet lastig vallen met content waar ze niks om geven. Denk na! Stel je voor, je hebt een eigen bouwbedrijf, maar wat zou je dan voor content moeten delen? “Ja maar ik heb het de hele dag zo druk”… #bullshit.

Het is toch prachtig om een eigen bouwbedrijf te hebben en dit te combineren met online activiteit? Pure ambacht om te laten zien aan mensen, waar je trots op bent en hiernaast fantastisch kunt inspelen op de problemen die jouw fans zeker hebben. In plaats van dat standaard vóór-en-ná-fotootje zou je ook best kunnen proberen om FACEBOOK LIVE uit kunnen leggen wat je in een bepaalde situatie doet om dit probleem op te lossen.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit onderwerp? Of wil je graag een online marketing bureau inschakelen om te kijken naar optimalisatie van jouw online activiteiten? Neem dan contact op met SPEKGLAD.

Geen velden gevonden.