GMS Instruments 360° Product Care

SPEKGLAD creëerde deze 360 Product Care Service video voor GMS Instruments. De video, specifiek gemaakt voor verschillende evenementen en beurzen, laat zien wat de 360° Product Care Service voor de (potentiële) klanten kan betekenen.

360° Product Care Service

Met de 360 ° Product Care service bieden zij alles-in-een oplossing aan voor de relaties wat betreft service. Deze service is voortgekomen uit meerdere verzoeken van de relaties, waarbij er werd gevraagd naar een service die al hun zorgen rondom de producten en administratieve procedures wegneemt. En met zorgen over de producten bedoelen zij dat het instrument operationeel is en voldoet aan alle internationale wet- en regelgeving.

Een instrument is meer dan zomaar een product. Het bestaat uit meerdere onderdelen, sommige kwetsbaar andere robuust. Velen weten dit maar niet veel kunnen de waarde inschatten van deze onderdelen in het instrument. De meeste instrumenten vragen om de kunde van een specialist en kwalitatieve reserve onderdelen. Dit is de combinatie die GMS Instruments biedt!

Met deze nieuwe service kunnen zij kwaliteit, advies, ondersteuning en minder administratieve procedures garanderen voor onze relaties. Zij zorgen ervoor dat alle instrumenten naar behoren blijven functioneren en leveren de service die het verdient.

GMS Instruments

GMS Instruments is de totaalleverancier van meet-, regel- en controleinstrumenten. Dit doen zij voor voornamelijk de scheepvaart, offshore en (petro)chemie bedrijven. Behalve het leveren van de producten is GMS Instruments ook gespecialiseerd in het monteren, repareren en kalibreren van alle apparatuur en instrumenten.