Joe’s Shop

Joe nam de Haagse groentezaak Groente en Fruit Theresia in 2007 over, na er eerst als zaterdaghulp een paar jaar te hebben gewerkt. Een naamsverandering later is Joe’s Shop niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de ‘Trees’ en is de winkel een vast onderdeel van het boodschappenritueel van de Bezuidenhouter.

Klant Centraal

Om zijn klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen is Joe elke ochtend op de groenteveiling te vinden om zelf de beste producten uit te kiezen. Daarnaast haalt hij zo veel mogelijk verse groente en fruit direct bij de boeren in het Westland. Dat zal altijd het belangrijkste blijven voor Joe’s Shop: zo vers mogelijk, van zo dichtbij mogelijk.

Assortiment

Inmiddels is het assortiment van Joe’s Shop flink uitgebreid met andere producten. Ambachtelijk vlees van de keurslager, zelfgemaakte maaltijden, variërend van soepen tot stamppotten tot pasta’s, gezonde superfoods, noten en zelfs stiekem snoepgoed. Daarnaast biedt Joe’s Shop groente- en fruitpakketten aan voor op werk of om bij iemand af te leveren.

Kijk snel op zijn website of Facebook-pagina.