Naked Energy

Naked Energy is een nieuwe energie leverancier op de Nederlandse markt. Wij streven ernaar om op de lange termijn een goedkope energieleverancier te zijn én te blijven. Dit doen wij door met een zo laag mogelijke overhead en kostenstructuur energie aan te bieden. In tegenstelling tot de prijsvechters op de energiemarkt, die vrijwel uitsluitend op korte termijn een goedkope energieleverancier blijken te zijn, hoeft u bij Naked Energy niet ieder jaar te switchen om goedkoop uit te zijn.

Transparantie

De overheid streeft ernaar om meerdere spelers toe te laten op de energiemarkt om zodoende de concurrentie te vergroten en hierdoor de prijzen voor de consument te laten dalen. Dit heeft niet geleid tot het gewenste resultaat omdat de vele aanbieders de markt zodanig ondoorzichtig hebben gemaakt dat het voor de normale klant niet meer duidelijk is of hij veel betaalt of weinig.

Duidelijk

Naked Energy is hier duidelijk. Wij ontdoen ons van alle rompslomp, wij hebben geen dure marketing campagnes, wij leveren geen Ipads op afbetaling of smeren wij u een contract aan voor één jaar waarbij u na dat eerste jaar de hoofdprijs gaat betalen zonder het in de gaten te hebben. Ook krijgt u bij Naked Energy ook niet een mooie duurbetaalde kamerthermostaat. Bij Naked Energy krijgt u Energie. Niet meer en niet minder. Wilt u niet ieder jaar switchen en toch goedkoop energie geleverd krijgen.. Wordt klant bij Naked Energy.

SPEKGLAD

SPEKGLAD hielp Naked Energy met een nieuwe online positionering middels een nieuwe website en een training in Online Marketing / Social Media. Bekijk het eindresultaat op www.naked-energy.nl