Pitchkoff

Pitchkoff. Zij ontwerpen en bouwen stands, interieurs en displays. En dat doen ze goed. Geen valse bescheidenheid nu. Pitchkoff is bevlogen, creatief en eigenwijs. Snel, direct en een tikkie rebels. Ze denken het vaak beter te weten. Meestal is dat ook zo.

Kijk maar!

Hoe ze dat doen? Ze kunnen zeggen dat ze duizenden vierkante meters hebben gevuld met waanzinnige concepten, ze kunnen Berlijn, Indianapolis en Madrid noemen, ze kunnen het hebben over crossmediale aanpak en Live Communicatie. Allemaal waar. En saai. Meer van hetzelfde. Natuurlijk wil Pitchkoff jou de wereld beloven.

Maar: Er poept ook wel eens een losgeslagen duif op een display;
Soms blijkt de goederenlift zo groot als het pashokje van Barbie;
Gaan de sprinklers te pas en – vooral – te onpas af. Precies in ons hoekje.

Kortom: die gozer van Murphy met zijn wetten, die kennen ze wel. Wat telt is dat ze het oplossen. Dat ze jou verrassen. Jouw klant verleiden. En dat ze verder niet veel zin hebben om ons met hoogdravende woorden te ‘bewijzen’. Daar zijn ze ook te Rotterdams voor.

Brand new

Pitchkoff is competitief. Ze houden wel van een uitdaging. Met een verwijzing naar Lodewijk Pincoffs zit anders denken in hun DNA.
Altijd op zoek naar een bijzondere invalshoek op de Pitchkoff-manier. Zonder blabla, zonder driedelig grijs, zonder ellenlange vergaderingen. Maar mét inspiratie, creativiteit en aandacht. Zij zijn de frisse wind waar jij al zo lang op wacht. Zoals gezegd: ze beloven je de wereld niet. Soms krijg je hem gewoon.

SPEKGLAD

SPEKGLAD hielp Pitchkoff met hun online platform in de startup fase, een intensieve samenwerking met een mooi eindresultaat. Heb je vragen of heb je een suggestie, neem dan contact op.