Teletel Business Service

Teletel Business Service (Teletel Unternehmensberatungs GmbH) is een zakelijke dienstverlener in Duitsland op het gebied van administratie en organisatie. Gespecialiseerd in het adviseren van Nederlandse bedrijven in Duitsland.

Business Service

Zij ondersteunen bij toetreding tot de Duitse markt, het uitvoeren van alle administratieve taken als ook bieden zij ondersteuning bij nieuwe activiteiten en / of herstructurering van een bedrijf.

Administratie

Zij zorgen ervoor dat bedrijven aan alle administratieve verplichtingen kunnen voldoen. De diensten hebben betrekking op de dagelijkse administratie alsmede de loonadministratie.

Business Management Organisatie

Zij hebben een duidelijk beeld: Zij weten hoe een organisatie efficiënt kan worden opgericht. Zij kunnen bedrijven assisteren bij het optimaliseren van de operationele organisatie en bedrijfsprocessen.

Communicatie

Met de taalvaardigheden en een goed begrip van de verschillende zakelijke culturen, kunnen zij het bedrijven zo makkelijk mogelijk maken. Zij organiseren, coördineren en communiceren er over, zodat de klant zich kunt concentreren op het belangrijkste: de onderneming.

Dankzij SPEKGLAD nú ook online actief.