Video

SPEKGLAD maakt video. Een snel proces is key, levert een snel resultaat en verrast jouw doelgroep(en).

We leven in een wereld met extreem veel informatie. Video is daarin een steeds belangrijker medium; in een kort tijdsbestek kan de centrale boodschap én de visuele weergave van de organisatie worden getoond. Video is tegenwoordig dé manier om op te vallen online: beeld en geluid versterken de boodschap en kunnen met de korte aandachtsspanne van bezoekers tegenwoordig de boventoon voeren.

MOST PEOPLE RETAIN 95% OF THE MESSAGE IN A VIDEO

SPEKGLAD maakt video. Een snel proces is key, levert een snel resultaat en verrast jouw doelgroep(en).  Een project heeft een aantal fases:

Concept
Sparren, brainstormen over ideeën. Dit mondt uit in een heldere boodschap met een bondig script als resultaat.

Shoot
Het daadwerkelijk schieten van de beelden op locatie(s), volgens het eerder bepaalde concept.

Montage
De verhouding tussen filmen en monteren is ‘1 staat tot 4’. Dit houdt in dat als er 2 uur lang wordt gefilmd er 8 uur nodig is om de film te monteren en zo kan er in 10 uur een film gerealiseerd worden. De geschoten beelden worden bewerkt, voorzien van effecten of muziek, gemonteerd en geproduceerd in verschillende vormen.

Feedback
Het eerste resultaat zal uitvoerig worden besproken en worden aangescherpt. Dit proces zal zich blijven herhalen tot het meest optimale resultaat staat.

Launch
Het resultaat wordt geproduceerd in verschillende vormen en maten, afhankelijk van het platform. SPEKGLAD kan ondersteuning bieden bij de lancering, voor een optimale en succesvolle online publicatie.

Wil je meer informatie óf een offerte? Neem contact op.